Tørisblæsning

Tørisblæsning

Effektiv tørisblæsning på Sjælland

Er der behov for tørisblæsning, så står Skadeservice Sjælland klar til at hjælpe. Med mere end 30 år i branchen kan vi klare opgaver af stort set alle omfang. Tørisblæsning er en alternativ metode til eksempelvis vand- og sandblæsning. Metoden minder til dels om sandblæsning, men har en række fordele som er nævneværdige:

Tørisblæsning skader ikke overfladen
Tøris er langt mere skånsomt over for materialet og skaber hverken ridser eller anden skade på overfladen som afrenses. Det er altså helt uskadeligt at få udført en tørisblæsning.

Intet restprodukt
Tøris er super nemt at have med at gøre – også efter overfladen er blevet renset. Det omdannes til luft efter kontakt med overfladen. Du bliver således efterladt med en fuldkommen ren overflade uden rester fra tørisblæsningen.

Godt håndværk!

Hos Skadeservice Sjælland er vi stolte af det, vi har opnået. Gennem god service, professionelt håndværk og en lyst til at blive bedre, har vi opbygget et suverænt hold af dygtige medarbejdere.

Verden er konstant i udvikling, og vi ønsker at følge med den. Derfor evaluerer vi løbende på vores løsninger og overvejer nye potentielle muligheder. Vi følger teknologiens udvikling og indkøber løbende nyt og effektivt udstyr. Hvad enten det omhandler tørisblæsning, fugt, lugtsanering eller noget helt fjerde, leder vi hele tiden efter nye måder levere en bedre service for vores kunder.