Lugtsanering

Lugtsanering

Professionel lugtsanering hos eksperter

Hos Skadeservice Sjælland udfører vi effektiv lugtsanering der, med sikkerhed, får fjernet de dårlige lugte fra dit område. Vi har en stor faglig viden om sanering og over 30 års erfaring inden for ejerforeninger, forsikringsbranchen, kommuner, industri og private.

Hvad enten det blot er væggene, lokalet eller hele bygningen som er ramt af dårlige lugte, har vi de rette ressourcer til at klare jeres lugtsanering. Vores erfarne team af professionelle fagfolk har et stort kendskab til faget og kan klare stort set alle opgaver på området. Udover lugtsanering kan vi bl.a. hjælpe med:

Komplet fjernelse af lugten

Lugtsanering kan udføres på mange forskellige måder. Nogen gør brug af metoder som ikke fuldkommen fjerner lugten, men i stedet skjuler eller maskerer den. Det resulterer ikke nødvendigvis i et bedre indeklima, men forøger derimod den generelle lugtintensitet i området. Dette betyder, at man faktisk skaber en kraftigere duft som blot overdøver den oprindelige lugt.

Når vi, hos Skadeservice Sjælland, er ude og udbedre skaderne, sørger vi for at fjerne den dårlige lugt. Gennem brug af anerkendte materialer og moderne teknologi kan vi udføre en grundig lugtsanering stort set alle steder.

Vi lægger en ære i vores arbejde

Ved enhver lugtsanering sørger vi naturligvis for, at problemet er ordnet, inden vi efterlader området. Vores mål er at sikre dig et holdbart resultat, så du kan nyde godt af vores service længe efter vi er færdige. Vi lægger en ære i vores arbejde og ønsker at levere noget, som kunden sætter pris på.

Med base både i Slagelse og Glostrup dækker vi hele Sjælland. Vi står klar 24/7 til at udføre lugtsanering og kan være fremme hos dig inden for kort tid.

Ud over kvaliteten af vores håndværk er det naturligvis lige så vigtigt at kommunikationen fungerer. Vi tager altid en grundig snak med dig, før og efter projektet er fuldført. Skulle der opstå noget undervejs i processen, drøfter vi det naturligvis med dig.