Industriservice

Industriservice

Alle former for industriservice

Med mere end 30 års erfaring, er vores medarbejdere blandt de førende i branchen indenfor områder som graffitiafrensning og facaderengøring. Derudover har vi også medarbejdere, der er uddannet til ansvarlig håndtering, nedrivning og bortskaffelse af farlige materialer, såsom asbest og PCB.

Vi laver alt fra flise- og facadeafrensning, til krævende specialrengøring af selv det mest genstridige skidt og snavs. Vi har midlerne til at løse opgaven, ligegyldigt dens form, karakter eller omfang. Hos os får du et grundigt og professionelt udført stykke arbejde med fokus på det gode håndværk.

Vores kompetenceområder dækker både tørisblæsning, sandblæsning og hedevandsafrensning. Derudover har vi et stort kendskab til diverse kemiske produkter, hvilket giver os mulighed for at opnå flotte resultater på rekordtid.

Vi er parate til at rykke akut ud, når det drejer sig om uforudsete situationer eller planlagte vedligeholdelsesopgaver. Vi udfører bl.a.

Vi er altid klar til at hjælpe hvis I har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller hvis I ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Facaderens

Vi har mange års erfaring med at fjerne mos, alger, snavs og graffiti fra facaden. Hos Skadeservice Sjælland kan vi tilbyde en professionel facaderens af din bygning eller ejendom, så din facade igen ser indbydende ud. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en snak om mulighederne med facaderens.