Ejendomsvagt

Ejendomsvagt

Lad professionelle passe på din ejendom

Hos Skadeservice Sjælland tilbyder vi faste fordelsaftaler til ejendomme, som skaber trygge rammer for både beboer og ejendomsmester. Med vores ejendomsvagt, er der altid nogen i den anden ende af telefonen når du ringer i tilfælde af skade. Vores erfarne personale rykker hurtigt ud til din ejendom, og yder effektiv skadeservice, uanset omfanget og karakteren af skaden.

Der er mange fordele ved en fast fordelsaftale, heriblandt:

  • Vi kender jeres ejendom og kan derfor hurtigt lokalisere & udbedre skader
  • Ejendommen har førsteprioritet ved større skader såsom skybrud, vand- og stormskade m.m.
  • Vi har mulighed for at passe jeres vagttelefon udenfor normal åbningstid
  • Skadeservice 24 timer i døgnet, året rundt

Ingen ejendomme er ens, og derfor bliver vores serviceaftaler altid skræddersyet til jeres ønsker og behov. Kontakt os og få ro i maven allerede i dag.

Hurtig og handlekraftig hjælp 24/7

Vores døgnbemandede vagttelefon sidder altid klar til at hjælpe. I tilfælde af akut skade håndterer vi alt fra rekvirering af håndværkere til løbende opfølgning. Vi sørger for hurtigst muligt at gøre skaden god igen, og med vores mangeårige erfaring fra branchen er du garanteret kompetente fagfolk.

Udover den øgede tryghed er det også en økonomisk ansvarlig beslutning at have en fast aftale hos os, fremfor at skulle kontakte selvstændige håndværkere hver gang der sker en skade i ejendommen. Vi lærer hurtigt din ejendom at kende, hvilket betyder at vores tid udelukkende bliver brugt effektivt og med fokus på hurtigt udbedring af skader.

Få en fast aftale hos Skadeservice Sjælland

Har du spørgsmål til vores skadeservice, eller ved du allerede at den øgede tryghed ved en fast ejendomsvagt er noget for dig? Vi dækker hele Sjælland og med over 30 års erfaring indenfor branchen, har vi med garanti de rigtige kompetencer til at udbedre skader, når og hvis de skulle opstå i din ejendom.

Vi sidder altid klar til at imødekomme din henvendelse. Ring til os i dag på telefon 54 333 000, mail kontor@ss-sj.dk eller via formularen her på siden.