Fugtundersøgelse

Fugtundersøgelse

Forebyggende fugtundersøgelse hos professionelle

For at forebygge skader er det vigtigt at få foretaget en fugtundersøgelse. Hos Skadeservice Sjælland har vi mere end 30 års erfaring i branchen og en stor viden inden for bekæmpelse og forebyggelse af fugt i kælder, sokkel m.m.
Fugt kan have store konsekvenser for bygningen og sågar dit helbred, hvis ikke det bliver behandlet i tide. Derfor er fugtskader ikke til at spøge med. Det er en af de største årsager til skader på bygningsmaterialer. Træ rådner, metal ruster, puds og mørtel mister sin styrke osv. Desuden kan der opstå skimmel og andre svampe, som har en betydelig effekt på indeklimaet.

Disse skader forekommer stort set altid på baggrund af en manglende fugtundersøgelse. Og når først skaden er sket, kan det være en dyr omgang at rette op på. Derfor anbefaler vi altid, at man handler efter forsigtighedsprincippet og får foretaget en fugtundersøgelse, før det er for sent.

Har du fugtskader?

Er du i tvivl om der er tegn på fugt i din bolig, kan du lade os komme forbi. Så gennemgår vi bygningen hurtigt og grundigt. Har du allerede nu opdaget fugt i din bygning, skal du handle hurtigt. Fugt kan hurtigt brede sig og forårsage store problemer. Jo tidligere du handler på problemet, desto færre omkostninger vil der således være i forbindelse med udbedringen.

Har du allerede problemer med fugt, kan du trygt lade os klare arbejdet. Vi hjælper også med udbedring af fugt- og vandskader.