Skadedyr

De bedste metoder og teknikker

Vi tilbyder specialiserede rengøringstjenester efter skadedyr, herunder rotter, mus, insekter og andre skadedyr. Vores team af professionelle rengøringsfolk og skadedyrsbekæmpere kan hjælpe med at fjerne skadedyr og efterfølgende, rense og desinficere de berørte områder for at forhindre yderligere spredning af skadedyr og sygdomme. 

Vi bruger kun de bedste metoder og teknikker for at sikre, at alle skadedyr og deres afføring fjernes på en sikker og effektiv måde. Vi kan også hjælpe med at identificere og reparere eventuelle skader, der er forårsaget af skadedyr, såsom huller i vægge, gulve og lugt. 

Rotter bevæger sig rundt i kloaksystemet, som er fyldt med forskellige bakterier. Derfor kan rotterne være smittebærere af alvorlige bakterier, der kan overføre sygdomme til mennesker.  Duer kan være smittebærere af salmonella og sygdomme, der giver luftvejsgener. I sjældne tilfælde kan de også bære meningitis med sig. Duer søger føde i affaldsspande og har fået tilnavnet “flyvende rotter”, og de er blandt de større smittespredere i Danmark.

Rent og sikkert miljø

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have et rent og sikkert miljø i dit hjem eller på din arbejdsplads, og vi er dedikerede til at levere den bedste kvalitet og kundeservice til vores kunder. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores rengøringstjenester efter skadedyr og sørger altid for at overholde aftalte deadlines og budgetter.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores specialiserede rengøringstjenester efter skadedyr og for at få en gratis prisvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med at fjerne skadedyr og genvinde et rent og sikkert miljø i dit hjem eller på din arbejdsplads.

  • Rotter
  • Væggelus
  • Kakerlakker
  • Skægkræ
  • Myrer
  • Duer
  • Klanner